Fysiotherapie bij kanker

Vermoeidheid, pijn, niet lekker in je vel zitten, actiever willen zijn dan je eigenlijk kan, je conditie behouden: iedereen die kanker heeft of heeft gehad kan dit herkennen. Kijk voor meer informatie op www.kankerinderegio.nl

Lees meer

Parkinson

De ziekte van Parkinson is een complexe aandoening waarbij problemen kunnen ontstaan met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn moeite met lopen, aankleden, spreken of eten.

Lees meer

Etalagebenen - Claudicatio

Etalagebenen is andere term voor symptomatisch perifeer arterieel vaatlijden, ook wel claudicatio intermittens genoemd. Hierbij voeren de slagaders in uw benen te weinig zuurstof aan voor de spieren die u gebruikt bij het lopen. Dit komt omdat deze slagaderen vernauwd zijn. Een vernauwing ontstaat door slagaderverkalking. De termt etalagebenen is bedacht omdat patiënten na een stukje lopen even stil moeten staan om de pijn te laten zakken. Zij kijken dan bijvoorbeeld in de etalage van een winkel.

Etalagebenen - Claudicatio

Over fysiotherapiepraktijk FysioAlign Ede

Persoonlijk, vertrouwd en innovatief zijn de kernwaarden die we bij FysioAlign naleven. Daar baseren we onze zorg op: zorg die er toe doet en die u werkelijk iets positiefs brengtbij.

Lees meer

— FysioAlign —

Fysiotherapie bij kanker

Vermoeidheid, pijn, niet lekker in je vel zitten, actiever willen zijn dan je eigenlijk kan, je conditie behouden: iedereen die kanker heeft of heeft gehad kan dit herkennen.

Parkinson

De ziekte van Parkinson is een complexe aandoening waarbij problemen kunnen ontstaan met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn moeite met lopen, aankleden, spreken of eten.

Claudicatio of etalagebenen

Claudicatio intermittens, perifeer arterieel vaatlijden (PAV) en etalagebenen zijn drie namen voor dezelfde een vaatziekte waarbij de slagaderen naar en/of in het been vernauwd zijn.

Algemeen fysiotherapie

De fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Algemene fysiotherapie vormt de basis voor iedere fysiotherapeut.

Momenteel zijn er geen nieuwsitems.

Contact

Straat

plaats

036655

gratis kennismakingsgesprek

geen wachttijden

geen wachtlijst

Contact opnemen met FysioAlign?

Maak een afspraak

0318-613994

Sponsorloop

Angst, vermoeidheid, stress….

Kanker zet je leven op z’n kop, niet alleen dat van de patiënt maar ook van ieder die hem of haar dierbaar is.  De pittige behandelingen doorstaan en daarna jezelf weer uitvinden om door te kunnen gaan met je leven. Of aanvaarden dat je niet meer beter wordt en uiteindelijk afscheid moet nemen van alles en iedereen die je dierbaar is.

Ieder dag maak ik het mee in mijn praktijk. Ook maak ik dagelijks mee dat er veel te weinig psychosociale zorg beschikbaar is om mensen met problemen als angst, vermoeidheid, stress en mentale achteruitgang te helpen.

 

Het Helen Dowling Instituut verzorgt psychosociale begeleiding voor iedereen die geraakt is door kanker. Alleen: de vraag om hulp is groter dan de beschikbaarheid. Er is geld nodig om meer mensen tijdig te kunnen helpen.

Daarom loop ik de Dam tot Dam 2019 voor het Helen Dowling Instituut. Help je mee om mijn sponsordoel van 2 behandeltrajecten te bereiken?

(even in het schermpje naar beneden scrollen voor het Ideal icoontje)

Doneren

Openingstijden

Maandag 08.00 tot 21.00
Dinsdag 08.00 tot 18.00
Woensdag 08.00 tot 18.00
Donderdag 08.00 tot 18.00
Vrijdag 08.00 tot 18.00
Zaterdag 09.00 tot 13.30
 
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysioAlign is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Top